Nieuwe klant? Gebruik de code NUSPELEN01 en ontvang 15% korting!

Speelgoed-inzamelactie

Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur. Dit betekent voor velen van ons: cadeautjes aanschaffen en de kinderen verblijden met nieuw speelgoed.. En natuurlijk is het heerlijk om die blije snoetjes te zien, wanneer zij steeds een volgend cadeau uitpakken. Toch kan dit ook een beetje anders; zonder de aanschaf van nieuw speelgoed en met behoud van blije gezichten!

Doe mee voor een goed doel én creëer thuis ruimte

NOG DE HELE MAAND DECEMBER neemt Bieperdebiep speelgoed in. Heb je thuis speelgoed waar je eigen kinderen niet (meer) naar omkijken? Geef het speelgoed een tweede leven, samen met Bieperdebiep. Een deel van het speelgoed wordt opgenomen in de eigen collectie, zodat vele kinderen er alsnog plezier van hebben. Een ander deel van het speelgoed wordt gedoneerd aan de kringloopwinkel “Terre des Hommes” in Haarlem. De opbrengst van deze winkel gaat vrijwel rechtstreeks naar projecten wereldwijd. Deze projecten hebben het gezamenlijke doel om een einde te maken aan verschillende vormen van kinderuitbuiting, zoals kindermisbruik, kinderarbeid en kinderhuwelijken. Lees hier meer over deze organisatie: https://www.terredeshommes.nl/nl.

Krijg korting op de collectie van Bieperdebiep

In ruil voor het ingebrachte speelgoed ontvang je 15% korting op de eerste maand speelgoed huren bij Bieperdebiep.

Heb je thuis al wat oudere kinderen? Je kunt natuurlijk vrijblijvend meedoen, of de kortingscode cadeau geven!

Doe je mee?

Klik op de volgende link https://forms.gle/6gY9rGbamRwP9tFp8 en meld jouw speelgoed aan. Bieperdebiep neemt contact op.

English version: https://forms.gle/7iqH2tuv42bUo86D6

Geef dit jaar een écht duurzaam cadeau

Durf jij samen met Bieperdebiep de switch te maken en het dit jaar een beetje anders te doen? Geef gehuurd speelgoed cadeau aan jouw kinderen. Het speelgoed wordt verpakt zoals Bieperdebiep dat doet, maar mét feestelijke touch! Bij het cadeau komt een gedichtje, waarin Sinterklaas of de Kerstman op leuke wijze uitleggen dat ook zij kiezen voor “duurzaam spelen”. Je kindje leent het speelgoed en gaat lekker spelen, en na de huurperiode verleng je of kies je eventueel ander speelgoed. De meeste kinderen vinden dit juist heel leuk!

Kies hier jouw cadeau:

Heb je nog vragen?

celine@bieperdebiep.nl of via bellen of whatsapp 06-58015646