Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling! Code: NUSPELEN01

Selecteer de speelgoeditems

Kies één of meer items

ophalen of
bezorgen

Gratis ophalen voor inwoners van Haarlem en omgeving

Uitpakken en
spelen!

Ontdek het samen met je kind. Lenen & spelen zolang het leuk is

lever speelgoed in en kies iets nieuws

Speelgoed wordt professioneel gereinigd

veelgestelde vragen

Het speelgoed wordt professioneel gereinigd met behulp van deze Attitude spray. Dit is een natuurlijk en veilig schoonmaakmiddel, vrij van parfums of schadelijke stoffen.

Je kunt het speelgoed lenen zolang als je zelf wilt. Het huren werkt met automatische incasso, die ingaat op het moment dat je bestelt en iedere maand wordt afgeschreven. Je kunt ieder moment opzeggen, door een e-mail te sturen naar celine@bieperdebiep.nl. Wil je het speelgoed wisselen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur mij een mail of appje en samen kijken we naar de mogelijkheden. 

Van te voren is het lastig in te schatten hoe lang het speelgoed interessant is voor jouw kind. Op deze manier kun je dit zelf bepalen en het speelgoed retourneren of wisselen wanneer jullie daaraan toe zijn.  Het spelen en leren stopt natuurlijk nooit!

Op dit moment kun je het speelgoed binnen 1 a 2 dagen in huis hebben! Bieperdebiep werkt met vaste bezorg- en ophaalmomenten. Deze dagen of avonden zijn aan het einde of aan het begin van de maand. Wanneer je een product huurt, zie je bij de laatste stap in het bestelproces de dagen waarop het speelgoed wordt geleverd of opgehaald. Kies een voor jou geschikt moment. Komen de voorgestelde momenten echt niet uit? Neem contact op om iets anders af te spreken. Laten bezorgen en ophalen kost 6,95 euro. Wanneer je niet verlengd, loopt het “mini-abonnement” automatisch af en gaat het speelgoed terug naar Bieperdebiep. Maar het spelen en leren stopt natuurlijk niet. Kies iets nieuws en ga weer met je kind op onderzoek uit.

Het speelgoed van Bieperdebiep is geschikt voor kinderen van nul tot ongeveer zeven jaar oud. Ouders of verzorgers kunnen speelgoed huren bij Bieperdebiep, maar ook opa’s en oma’s of oppashulpen kunnen profiteren van het aanbod en speelgoed huren voor “hun” kinderen! Daarnaast is Bieperdebiep er voor bijvoorbeeld (kinderopvang)organisaties, scholen of therapeuten. Zie voor meer informatie het kopje “zakelijk huren”.

Speelgoed
collectie